Annons
SKELLEFTEÅ "En konkurrenskraftig och långsiktigt hållbar affärsidé"">

Megafonen nominerad till Årets Nykomlingsföretag

href="http://www.megafonen.nu/noje/megafonen-nominerad-till-arets-nykomlingsforetag"> SKELLEFTEÅ "En konkurrenskraftig och långsiktigt hållbar affärsidé"

Annons

SKELLEFTEÅ ”En konkurrenskraftig och långsiktigt hållbar affärsidé”

Megafonen är som ett av tre företag nominerade till Årets Nykomlingsföretag på Alvargalan i Skellefteå.

Kriterierna för att bli nominerad är som följande:

”Utmärkelsen syftar till att lyfta fram förebilder för ett framgångsrikt nyföretagande. Priset delas ut till företag med säte i Skellefteåregionen som inte är äldre än 4 år och har en konkurrenskraftig och långsiktigt hållbar affärsidé. Affärsidén bör innehålla unika inslag som kan bestå av allt från produkt eller tjänst till affärsmodell, organisation, samarbeten, produktion, marknadsföring eller upptäckt av en ny marknad. I urvalet av nominerade värderas marknadens geografiska storlek, antal sysselsatta i och utanför företaget samt genomsnittlig omsättningsökning från år två och framåt. I kriterierna premieras även ett ledarskap präglat av mångfaldstänkande, långsiktigt affärsmannaskap och modigt entreprenörskap.”

Nomineringen för Megafonen lyder: Med en ung, stark och okuvlig drivkraft och tro på sin idé har man skapat en affär av den nya generationens informationsbehov och en mötesplats för Skellefteås alla nöjeslystna.

På Alvargalan som arrangeras den 18 januari delas även priser ut till årets företag, tjänsteföretag, producentföretag, handelsföretag, exportföretag, näringslivsprofil, tillväxtföretag, småföretag och innovationsföretag.

Alvargalan arrangeras av näringslivet i Skellefteå genom föreningen Alvargalans Vänner och de näringslivsorganisationer som är medlemmar.

För att läsa mer om alla nomineringar, besök www.alvargalan.se

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons