Annons

Han tar över restaurangen

Annons

Foto: Arkivbild

FÖRETAG ”Vi har tillsammans med Skellefteå Airport höga ambitioner och vill utveckla matutbudet och servicen på flygplatsen”.

Skellefteå Airport och det nystartade bolaget Flygrestaurangen i Skellefteå AB har slutit ett samarbetsavtal gällande restaurang och matutbudet på flygplatsen. Bakom den nya satsningen står den kände Skellefteå-entreprenören Åke Persson, som också driver ICA Maxi. Detta skriver man i ett pressmeddelande från Skellefteå Airport och fortsätter.

-Vi har tillsammans med Skellefteå Airport höga ambitioner och vill utveckla matutbudet och servicen på flygplatsen, säger Åke Persson.

1 maj slår den nya restaurangen upp portarna med ett brett utbud av mat och dryck och bakverk från eget bageri. Planer finns också på att bygga en lounge i lugnare miljö. Restaurangen kommer dessutom erbjuda resenärer och Skelleftebor med omnejd en ny utlämningsplats för matvaror beställda via ICA online.

-Förbeställ mat, blommor och andra varor online och hämta ut dom på flygplatsen vid ankomst, enklare kan det inte bli. För boenden i närheten av flygplatsen innebär det här också en smidig lösning då det blir ett nytt utlämningsställe för ICA Maxi, menar Åke Persson.

-Vi vill hela tiden utveckla Skellefteå Airport till en ännu bättre mötesplats där resenärer ska uppleva det enkelt och trevligt att flyga till och från Skellefteå. Mat och dryck för alla smaker, kvalitet och ökad service är vad man kan förvänta sig på en modern flygplats, säger Robert Lindberg, vd på Skellefteå Airport.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons