sundhedspleje godtgørelse køb kamagra bedste hoodia piller
På gång i Skellefteå

Abbey Road by The Bottles

Abbey Road by The Bottles supported by Saga Eserstam & Hans Ericsson.
Gäster: Per Strömbro och Fransesca Quartey
Storyteller: Anders Hettinger

Nordanåteatern, 3 november
Folkets Hus biografen i Skelleftehamn, 4 november

The Bottles är musikerna bakom A tribute to The Last Waltz och hyllningen av David Bowie som nu ger sig på The Beatles mästerverk Abbey Road. Bandet kommer att spela hela Abbey Road skivan i den låtordning som mastertapen var. Låtar som Come Together , Something ,Oh darling är några av skivans kända låtar.

The Bottles har bland annat spelat på The Cavern Club i Liverpool där The Beatles spelade 292 gånger.I år på Stadsfesten så spelade bandet ett antal av de låtar som förstås också kommer att spelas under de två konsertkvällarna.

Bandet – Olav Markstedt, Johan Nordlander, Magnus Bergner, Erik Holmström, Thomas ”Linge” Lindgren och Elin Lindström

Saga Eserstam & Hans Ericsson – De kommer att tolka sina favoritsånger från Beatles låtskatt med finstämd sång och känsligt gitarrspel. Saga känd från både sång och teaterscenen. Hans, gitarristen med förflutet i bandet Darcy där även Saga medverkade
Gästerna

Per Strömbro – en skönsjungande numera Skelleftehamnare. Det egna bandet Mondegreen och en hel del soloframträdanden i olika konstellationer har gjort honom till en stark lokal musikprofil.

Fransesca Quartey, mest känd som chef för Västerbottens Teatern men även som sångerska i föreställningen Lady Day som handlar om Billie Holidays brokiga liv.

Anders Hettinger, Storyteller- Anders kommer att berätta små anekdoter om låtarna och från händelser under inspelningen av Abbey Roadskivan som blev deras sista gemensamma inspelning.

Datum 03/11 2017 Tid 19.00 Plats Nordanåteatern

Magnus Lindkvist |
Chefredaktör och delägare på Megafonen som främst sysslar med text, foto och layout.
Annons

Vi rekommenderar

De spelar på En Flotte 2018

NÖJE Nu är det klart att populära "E...

Närmar sig lösning i Skellefteå

MAT Streetfood-kedjan Bastard Burger...

Mer från Megafonen

Emil har besökt 34 länder

BILDEXTRA Emil Stighäll är bara 21 å...

På äventyr i härliga Alperna

HELGLÄSNING  Julia ville prova på nå...

Sponsrade inlägg

Gratis föreläsning med Kritto

ANNONS För 18 år sedan var Kritto me...

Vattenskotrar: ”Tre favoriter”

ANNONS Trots att snön fortfarande li...

Senaste vimmelgallerierna

14/4 – Klubb V

6/4 – Klubb V

31/3 – Klubb V

24/3 – Klubb V

17/3 – Klubb V

17/3 – Hårdrock, Folkparken

3/3 – Klubb V

17/2 – Vintersim 2018

Sponsrade inlägg

Gratis föreläsning med Kritto

ANNONS För 18 år sedan var Kritto med om en stor olycka – men han har trots 32 operationer alltid kämpat sig tillbaka. Nu kommer Kritto till Skellefteå för att föreläsa om sin resa.

Vattenskotrar: ”Tre favoriter”

ANNONS Trots att snön fortfarande ligger djup i Skellefteå har Yamaha Center fyllt butiken med uppemot 10 olika modeller av vattenskotrar. “Det gäller att vara ute i tid då intresset ökat kraftigt...

Mer från Megafonen

Bildextra: Tid att koppla av

INREDNING Högt i tak, stora fönster och en pool som samlingspunkt i mitten av gården. Följ med till Stina Berglunds sommarparadis i Byske och låt dig inspireras av en stuga som inte ser ut som alla...

Nytt liv i anrik herrgård

BILDEXTRA Sommaren 2015 köpte Linnea och Simon Markström Engman herrgården Carltorp på Mobacken i Skellefteå. Sedan dess har de jobbat med att renovera det 170 år gamla huset – och i oktober förra...

Vallakungen från Bergsbyn

HELGLÄSNING Längdskidåkningen har exploderat i popularitet de senaste åren. Möt mannen som vallat Svenska landslagets skidor på bland annat fyra olympiader och åtta världsmästerskap.

Så gör du ditt eget julpynt

INREDNING Häng med hem till inredningskonsulten och pyssel-entusiasten Linda Marklund som visar några enkla sätt att skapa julstämning med egengjorda saker.

Frej vill tillbaka till toppen

E-SPORT Frej Sjöström har gått från datorspelande i pojkrummet till skrikande fans i Kina - för att sedan sluta helt - och nu göra come back. Här berättar e-sportproffset från Skellefteå om...

Stugmys på kontoret

INREDNING Thomas Larsson fick fria händer på kontoret – det här är resultatet. "Det ger en varm och inbjudande känsla", säger han.

Annons

Yamaha

Wikan Personal Skellefteå

Powered by
Sherpas Skellefteå
Bio i Skellefteå

Vill du också annonsera? Läs mer här!