Annons

Skellefteåkampen nominerat

Annons

Skellefteåkampen

SPEL Spelet Skellefteåkampen som Megafonen utvecklat tillsammans med Skellefteå Museum och Skellefteå Kraft har blivit nominerat till Bästa digitala initiativ.

Det är Gratistidningarnas Förening som utser Årets Digiatala Initiativ bland Sveriges gratistidningar. I år har Megafonens frågespel Skellefteåkampen blivit nominerat vilket vi självklart är både glada och stolta över.

”Frågespelet Skellefteåkampen skapar ett lokalt engagemang och stärker relationerna med viktiga samarbetspartners samt öppnar upp för framtida nya digitala initiativ”, lyder motiveringen.

Förutom Megafonen/Skellefteåkampen är tidningen Spegeln nominerad för sitt arbete med sociala medier och Umeå Tidning för projektet ”Umeåjobb”. Vem som blir vinnare utses den 27 mars i Stockholm.

Har du inte provat spelet än? Gör som över 2700 andra och ladda ner det till din mobil eller spela direkt på din dator nedan.

TÄVLING: För att fira nomineringen slänger vi in en Gourmetpåse från Food som pris till den som ligger överst i topplistan den sista mars. Lycka till!

 

Spela på mobilen

Surfar du via mobilen kan du använda länkarna nedan eller söka på Skellefteåkampen i App Store eller Google Play.

App store Google play

 

Spela på dator

Surfar du via en dator? Besök Skellefteåkampen.se för att spela online.

Obs! Spelet fungerar tyvärr inte i Internet Explorer 9 som bland annat kommunen har på sina datorer. Har du Internet Explorer 9 ber vi er uppdatera till senaste versionen eller spela på er mobiltelefon.

Till skellefteåkampen.se »

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons