Annons

Stugmys på kontoret

Annons

De första bilderna är från företagets Björnmammans kontor i Skellefteå, sedan ser du bilder från Thomas stuga. Foto: Thomas Larsson / Magnus Lindkvist

INREDNING Med träväggar, egenbyggda bord och renhorn har Thomas Larsson flyttat med sig stugkänslan till både lägenhet och kontor. ”Det ger en varm och inbjudande känsla”, säger han.

När Thomas Larsson började spika upp brädor i olika längder och nyanser på kontoret var det flera kollegor som höjde på ögonbrynen. Men när de såg det färdiga resultatet förstod de vad han höll på med.

– Det var någon som flikade in och frågade om jag verkligen inte skulle slå in spikarna ordentligt, men jag förklarade att det skulle vara så och att det inte ska se perfekt ut, berättar Thomas Larsson när han visar mig träväggen i företaget Björnmammans lokaler i centrala Skellefteå.

Med väggen ville han bryta av det typiskt vita som ofta dominerar reklam- och webbföretags kontor.

– Jag hade tidigare fått i uppgift att styra upp vårt konferensrum med motiveringen att ”Thomas, du är ju typ händig, kan inte du göra något i konfen?”, berättar Thomas som fick fria händer.

– Jag slog upp en grå trävägg, tog in second hand-grejer och renfällar. Det blev en helt annan känsla i rummet och det var många som gillade det.

Och det var med den bakgrunden som han senare fick frågan om att även göra om resten av kontoret.

– Det är lätt att trivas bland naturliga detaljer och inslag. Det ger en varmare och mer inbjudande känsla, säger han.

Läs hela reportaget i Megafonentidningen nedan:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons