Annons

Sportquiz på Allstar igen

Annons

Sportquiz Lars Lindberg AllstarLars Lindberg, som till vardags jobbar som kommentator på Cmore, håller i frågesporten.

NÖJE Efter ett längre uppehåll är sportquizet tillbaka på Allstar i Skellefteå. ”Jag ser verkligen fram mot det här”, säger Lars Lindberg.

Sportquizet är ett koncept som Lars Lindberg startade i Umeå förra året. Tävlingen går ut på att lag svarar på sportfrågor gällande allt från lokal hockey till friidrott och OS-historia.

– Det tar runt 45-60 minuter och är ett perfekt tillfälle att prova sina sportkunskaper och umgås med likasinnade. Det är helt gratis att vara med och fina priser, säger Lars.

Konceptet har arrangerats två gånger tidigare i Skellefteå under första halvan av 2016 – och den 2 december klockan 19.00 är det dags igen.

– Jag är så enormt stolt över Skellefteborna. Varje gång vi har kört i Skellefteå har det varit fullsatt och jag hoppas verkligen att det blir samma succé den här gången med, säger Lars som ser fram emot eventet.

– Allstar har renoverat och sett till så att vi kommer att kunna ta in ännu mer sportfantaster den här gången och dessutom har det styrts upp så att gästerna verkligen ska gå därifrån med ett leende. Jag ser verkligen fram mot det här.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons