Annons

Jill Johnson till Skellefteå

Annons

Jill Johnson 2 Foto Olof HandénJill Johnson spelar i Skellefteå till sommaren. Foto: Olof Handén

NÖJE Efter ett hektiskt 2016 tar hon time out i åtta månader – men sedan är Jill Johnson tillbaka med bland annat en konsert i Skellefteå.

2016 har varit fyllt med konserter, inspelning av TV4:s ”Så mycket bättre” och nya albumet ”For You I’ll Wait”.

– Nu är det dock tid för en paus. En kreativ time out, men också ta tid för vila och reflektion. Tid med min familj och vänner, tid att gå på konserter, teater och opera och mycket mer. Nu behöver jag ladda batterierna och fylla på med inspiration inför allt roligt som ligger inplanerat för 2017, säger Jill Johnson i ett pressmeddelande.

Därefter kommer hon tillbaka med en sommarturné tillsammans med hennes country-rock-band som hon spelat med de senaste tio åren.

– Sommarens konserter blir en hyllningsturné till mina tio år med killarna. Vi kommer stå på tå för varandra, improvisera och precis allt kan hända. Det blir country, blues, soul och rock med stor plats för bandet som mångfacetterade instrumentalister och sångare. Jag lovar musikalisk bredd och framförallt en omfamnande spelglädje, säger Jill.

Den 10 augusti kommer hon till Skellefteå och Nordanå. Konserten blir en av tio i Sverige.

– Jag tror på Skellefteå och vill gärna satsa på fler stora kulturevenemang i stan. Vi har redan presenterat Christmas Night-konserten med Magnus och Jessica och efter nyår kommer Joe Labero. Jag känner stor entusiasm inför satsningarna i Skellefteå, säger konsertproducenten Patrik Krall i pressmeddelandet.

Konsertbiljetterna släpps den 10 december via Jill Johnsons egen hemsida.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons