Annons

Här vill de öppna Pinchos – redan i sommar

Annons

Magnus Ekman vill, tillsammans med Peter Haghjoo och Jonathan Elgh från Umeå, öppna Pinchos vid Odentorget i Skellefteå. Foto: Magnus Lindkvist & Pinchos

MAT Mycket talar för att Odentorget kommer att leva upp i sommar när den populära app-restaurangen Pinchos kommer till Skellefteå: “Vår förhoppning är att avtalet med Skebo kan skrivas redan den här månaden”, säger Magnus Ekman till Megafonen.

Den första Pinchos-restaurangen öppnade i Göteborg 2012 och blev då världens första app-restaurang där samtlig bordsbokning, beställning och betalning görs via din smartphone eller en lånad enhet. Sedan dess har Pinchos utvecklats till ett franchisekoncept med runt 45 restauranger i Sverige.

Nu är planen att de även ska öppna i Skellefteå.

– Vi hoppas kunna öppna redan i sommar, men det är viktigt att poängtera att Skebo fortfarande väntar på att få ett bygglov godkänt. Vi måste vänta till det är klart, men vår förhoppning är att avtalet med Skebo kan skrivas under redan den här månaden, säger Magnus Ekman som ska driva restaurangen i Skellefteå tillsammans med Peter Haghjoo och Jonathan Elgh.

 I dessa lokaler vill de öppna 

Så många sittplatser blir det 

Så fungerar en app-restaurang

Läs hela artikeln i Megafonentidningen nedan:

Klicka här för att läsa tidningen i helskärm.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons