Annons

Ny inredningsbutik i CK

Annons

SHOPPING Nu är det klart vilken butik som flyttar in i den lokal som Dea Axelsson tidigare hade i Citykompaniet.

Det är Cervera, med produkter för kök och heminredning, som expanderar och öppnar en ny butik i Skellefteå. Butiken kommer att ligga i Citykompaniet och öppnar i slutet av september. Butiken blir Cerveras 73e butik i ordningen.

– Vi har tittat på Skellefteå länge men inte hittat rätt lokal tidigare så det är väldigt roligt att vi har fått den här möjligheten. Läget passar oss och vårt koncept bra och vi tror att vårt varumärke och segment har en funktion att fylla i staden, säger Johan Junehed, VD Cervera, i ett pressmeddelande.


Butiken kommer att etableras i Dea Axelssons förra lokaler på gatuplan i Citykompaniet i centrala Skellefteå. Butiksytan kommer att uppgå till drygt 300 kvm. Butiken kommer att inredas med Cerveras nya butikskoncept som sätter umgänget och det dukade bordet i centrum.

– Nordvestor Fastigheter är glada över att Cervera valt Skellefteå och Citykompaniet. De kommer att komplettera CK:s butiksmix på ett mycket bra sätt med sitt sortiment, säger Julia Åshjelm, centrumledare på Citykompaniet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons