Annons

Bildextra: Följ med hem till Carolina Wahlberg: ”Inredning handlar om att skapa en känsla”

Annons

INREDNING Carolina Wahlberg tar del av stora mängder inspiration och inredningstrender via internet och sociala medier – men försöker skapa sin egen stil av det hon ser. “För mig handlar inredning om att skapa en känsla, mer än om mode och stil”, säger hon.

Att Carolina Wahlberg, som bor i en villa på Sörböle med sin man och två barn, är intresserad av inredning är uppenbart då Megafonen kommer på besök. Hemmet är fyllt med små detaljer som välplanerat placerats ut utan att ge ett rörigt intryck.

– Jag har alltid varit intresserad av inredning. Redan som liten tapetserade jag om i dockskåpet och så fort jag och min syster kunde möblera om vårt rum själva så gjorde vi det, säger Carolina när vi sätter oss ner vid det vita matbordet.
Carolina tror att hon fått intresset från sina föräldrar.

– Mamma har alltid varit kreativ. Till exempel tapetserade hon vår bruna TV på 70-talet så att den skulle bli finare, och målade om telefonen i rätt färg. Pappa har alltid gillat att snickra och hitta smarta lösningar, så jag har det nog i blodet, säger hon och ler.

Läs hela reportaget i Megafonentidningen nedan:

Läs tidningen i helskärm »

Se fler inredningsreportage här »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons