Annons

Stark lineup på Work Together

Annons

Det blir gospel av Trinity och sång av bland andra Lisa Miskovsky. Foto: Pressbild/Andreas Jonsson

NÖJE För femte året i rad arrangeras Work Togheter – i år med artister som Lisa Miskovsky, Mats Bergqvist, kören Trinity och Tennessee Road.

Den 29 april arrangeras för femte året i rad två välgörenhetskonserter under namnet Work Togheter. I år håller de till i Anderstorpsaulan i Skellefteå och samlar in pengar till förmån för Frälsningsarméns arbete mot trafficking i Sydafrika.

I år medverkar Lisa Miskovsky, Boliden Big Band med Mats Bergqvist, kören Trinity, Tennessee Road och ungdomar från Work Together-projektet.

– Aldrig någonsin har vi haft så bra lineup som vi har i år. Att få ha med en så otroligt omtyckt och välmeriterad artist som Lisa Miskovsky känns magiskt. Lisa har själv gått musikprogrammet på Anderstorpsgymnasiet för många år sedan, så att få se henne på samma scen igen känns så roligt, säger en av projektledarna Markus Nyström och fortsätter:

– Att sedan Mats Bergqvist kommer och gästar Boliden Big Band under konserterna är vi också tacksamma för. Hela lineupen är riktigt bra.

Publiken kan förvänta sig en konsert som håller väldigt hög klass med blandade stilar, ljusshower och bra framträdande.

– Det är en upplevelse för alla åldrar fylld med musik, dans och teater, säger Markus.

Projektet Work Togheter ägs av Frälsningsarmén i Skellefteå sedan i augusti förra året. Med och arrangerar är bland annat ungdomar som träffas en gång i veckan i Frälsningsarméns lokaler i centrala Skellefteå.

– Ungdomarna är med i hela processen från början av planeringen och till att konserterna är gjorda. Det är fantastiskt att ha en lokal där vi regelbundet träffas och får jobba inför dessa konserten. Dessutom får vi en chans att lära känna dessa ungdomar och finnas med i en liten del av deras liv. Det fungerar som en fritidsgård med fokus på välgörenhet. Det är så roligt att se att ungdomarna trivs hos oss och brinner för att göra gott för andra. Vårat mål är att många fler ungdomar ska vilja finnas med i projektet, säger Markus.

Konserten spelas två gånger den 29 april, klockan 16.00 och 19.00.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons