Annons
Sponsrad artikel

Handla online – och hämta när du landat: ”Vi ska öka servicen, tillgängligheten & kvalitén”

ANNONS Större utbud, utlämningsställe för onlinehandel och bättre kvalité. Det är några av planerna för den nya aktör som tagit över driften av restaurangen på Skellefteå Airport.

Sedan den 16 maj har Åke Persson, som sedan tidigare är handlare på Ica Maxi i Skellefteå, tagit över driften av flygplatsens restaurang Take Off genom det nya bolaget Flygrestaurangen AB.

Han har många tankar på hur verksamheten ska utvecklas – varav ett är att göra det möjligt att hämta ut varor som du handlat i Ica Maxis onlinebutik.

– Istället för att komma hem till ett tomt kylskåp kan du beställa dina varor från poolkanten dagen innan hemresa, och sedan plocka ut dem när du kommer hem, berättar han.

UNIK TJÄNST I SVERIGE
Idén väcktes när han själv kom hem efter en resa och insåg hur smidigt det hade varit att hämta ut maten direkt på flygplatsen.

– När jag sedan såg att verksamheten för restaurangen skulle upphandlas började jag diskutera planerna med flygplatsledningen. Det finns stor potential på Skellefteå Airport och vi vill gärna vara med och öka tillgängligheten, servicen och kvalitén, säger Åke.

Robert Lindberg, VD Skelleteå Airport, Åke Persson, entreprenör, och Malin Burlin Lundmark, kommersiellt ansvarig Skellefteå Airport.

Att lämna ut matvaror på en flygplats är helt unikt i Sverige. Robert Lindberg, VD på Skellefteå Airport, är nöjd med satsningen.

– Vårt mål är alltid att öka servicegraden för våra resenärer och på det här viset kan vi erbjuda en användbar tjänst i vårt stressade samhälle, säger han.

I och med detta ökar även servicen till byar och stugområden kring flygplatsen.

– Dels kan de handla online och hämta ut varorna här, men vi kommer dessutom att utöka utbudet i kiosken. Vi ser gärna att det här blir en mötesplats för bygden, säger Åke.

BRA MAT & DRYCK
Själva restaurangen får sig också ett uppsving med lunchbuffé, gott kaffe och bättre kvalité på maten.

– Vi vill erbjuda riktigt bra mat och ett bra utbud av dryck, säger Åke som även ser fram emot när hela flygplatsen ska byggas om.

– Då kommer det att bli en helt ny restaurang. Det känns kul att få vara med på den resan, säger han.

Invigning av nya Take Off kommer att ske med grillfest den 16 juni i samband med första Malaga-flyget, men onlinehandeln planeras vara igång redan i början av juni.

Megafonen Native


 

 

Take Off – Restaurang, bar
& shop på Skellefteå Airport

www.flygrestaurangen-takeoff.se


 

Sponsrat inlägg: Hela denna sida är en annons från Flygrestaurangen AB.

Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på www.megafonen.nu/annons.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons