Annons
Ida Lindström från Skellefteå är klar för finalveckan i Robinsson. Foto: TV4

Ida från Skellefteå klar för finalveckan i Robinson: ”Det gjorde riktigt ont i fötterna”

NÖJE Ida Lindström, uppväxt i Ersmark utanför Skellefteå, blev på onsdagskvällen kvalificerad till finalveckan i årets Robinson.

Annons

Finalveckan i årets upplaga av TV-programmet Robinson närmar sig – och i onsdagskvällens program blev det klart att Ida Lindström kommer att vara med i den då hon vann Robinsontävlingen som betyder immunitet i kommande öråd.

– Som jag längtat efter den stunden. Det kändes som att allt slit verkligen lönade sig till slut. Jag har nog aldrig varit så fokuserad på någonting någon gång som där och då. Jag skulle bara vinna den här tävlingen, säger hon till Megafonen efter programmet.

I tävlingen var hon den av de sju tävlande som höll ut längst – över en timme – i en typ av uthållighetstävling.

– Tävlingen var tuff, men jag kände redan innan att den passade mig. Jag är seg i kroppen och har en förmåga att kunna tänka bort smärta. Glad för den egenskapen där och då! Det gjorde riktigt ont i fötterna.

I den här tävlingen blev Ida vinnare – och garanterad en plats i finalveckan. Foto: TV4

Att se sig själv i TV är en ny upplevelse för Ida.

– Att se sig själv var sjukt märkligt första avsnitten, men nu känns det mer okej. Jag har inte slängt ur mig en massa taskiga kommentarer om de andra deltagarna heller, så jag har kunnat slappna av hemma i soffan, säger Ida.

Även deltagaren Johan Andersson är klar för finalveckan, men det vet de andra deltagarna på ön inte om.

Vinnaren av Robinson vinner en halv miljon kronor. Programmet fortsätter på torsdagskvällen på TV4.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons